Gdje.hr

19 °C

Zagreb

Cvjetni salon Arkadija - O nama

Cvjetni salon Arkadija

Ime vlasnika: Svjetlana Todorović
Trpanjska 2, 10000, Vrbani, Zagreb, Zagreb i zagrebačka

Susret s cvijećem otvara sva čula i budi osjećaje, usrećujući nas od prvog trenutka. Dobra kompozicija, boje i tekstura, cvjetna harmonija ispričana rukama majstora otvara nove svjetove i dimenzije ljepote bez obzira na namjenu cvjetne čarolije

Cvjetni salon sam osnovala 1995. godine. Po prirodi sam kreativna, uvijek vođena intuicijom i željom za stvaranjem, oslobođena nametnutih pravila, ali dosljedna u ostvarivanju ideja te postizanju kvalitete primjenom usvojenih i dobro razrađenih tehnika cvjetnog aranžiranja. U skladu s vremenom u kojem živim, modom, kulturom i svim trendovima ispunit ću Vaše želje maštovitim cvjetnim kreacijama.

Svjetlana Todorović  dipl.ing. hortikulture

CVJETNA AKADEMIJA

Cvjetna Akademija Arkadija kreirana je kao tromjesečna edukacija koja se održava periodično, dakle u toku siječnja, veljače i ožujka svake godine pa tako i u 2013, godini.
Odvija se u tri stupnja, svaki u trajanju od 24 sata. Polaznici mogu biti bez apsolutnog predznanja, naoružani dobrom voljom i željom za ulazak u svijet cvjetnog dizajna, kao i oni koji imaju manje ili više iskustva, a željni su novih tehničkih i kreativnih saznanja i spoznaja u kreiranju cvjetnih aražmana i instalacija. Ovisno o predznanju mogu se uključiti u radionice drugog ili trećeg stupnja. Pristup radu je individualnog  i interaktivnog karaktera, grupe se sastoje od najviše pet polaznika.

Edukacija počinje u siječnju 2013. godine, u obliku vikend radionica  po dva sata dnevno (petak, subota ili nedjelja po dogovoru )

1. stupanj obuhvaća osnove cvjetnog aranžiranja ( stručak i njegove osnovne i napredne forme te načini izrade, aražmani osnovne forme i načini izrade, ostale cvjetne kategorije u različitim podlogama)
2. stupanj obuhvaća napredne tehnike cvjetnog aranžiranja
3. stupanj obuhvaća suvremene svjetske tehnike i forme cvjetnih instalacija

Pridružite nam se u ovoj potrazi za beskrajem cvjetne kreacije usvajajući znanje i oslobađajući kreativnost do veličanstvene ljepote cvjetnog dizajna.

EDUKACIJA ĆE SE ODVIJATI U PROSTORIMA CVJETNOG SALONA ARKADIJA, Trpanjska 2, 10 000 Zagreb

Nudimo vam i mogućnost kratkotrajnih tečajeva – radionica pojedinačnih kategorija cvjetnog aranžiranja.

Dodatne informacije potražite na Facebook-u / Arkadija cvjetni salon & akademija ili na brojevima telefona 01 / 3638722, mobitel: 091/5346093

 

Brzi kontakti

Najnovija akcija

Trenutno nema akcija.
NALAZIMO se kraj GETROA Vrbani

CVIJEĆE za svaku prigodu

CVJETNA AKADEMIJA U TOKU

NAVRATITE u naš mali raj!