Gdje.hr

19 °C

Zagreb

O nama

IZGUBLJENI NA INTERNETU?

Svima je već poznato da imati web stranicu samo po sebi ne znači da će Vaši proizvodi i usluge biti pronađeni na Internetu.

Znate li GDJE se Vaša web stranica gubi među više od 547 milijuna ostalih web stranica?
| statistički pokazatelji iz 2012. godine |


GDJE JE VAŠ PROBLEM?

Osim što imate web stranicu, važno je da ona bude vidljiva u moru drugih stranica slične ponude. Vidljiva znači da se prikazuje onim posjetiteljima koji su u Google tražilicu upisali Vaše proizvode ili usluge koju traže, a ne samo ime Vaše tvrtke. Oni posjetitelji koji su u Google upisali ime Vaše tvrtke već su znali za Vas! Takvi korisnici su „nevažni“ u smislu novih, potencijalnih kupaca – oni ne znaju za Vas.

GDJE.hr RJEŠAVA VAŠ PROBLEM!

Riječ GDJE je najčešće korištena riječ kod pretrage proizvoda i usluga. U suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb i Udruženjem obrtnika Samobor pokrenuli smo inovativan projekt pod nazivom „Važno je biti na Internetu“.Cilj projekta je prikaz svih obrta i tvrtki, te njihovih proizvoda i usluga na jedinstvenoj lokacijskoj domeni - www.GDJE.hr. Budite i Vi na vrhu Google-a putem naše GDJE.hr domene.

KAKO RADI GDJE.hr?

GDJE.hr je moderna poslovna tražilica koja pretražuje po proizvodima, uslugama, imenu tvrtke i imenu vlasnika. Odabirom grada, korisnici Interneta na brz i jednostavan način pronalaze tvrtku ili obrt s traženom ponudom, a najbliže njihovoj lokaciji. GDJE.hr dovodi kupce direktno na Vaša vrata.

NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI

Na portalu GDJE.hr imate mogućnost upisivanja neograničenog broja ključnih riječi, teksta, slika, akcija i mnogih drugih Vama važnih informacija - kroz glavnu stranicu i 5 podstranica.

I ZA VAŠ NOVI POČETAK...

Mi nismo obična i nepotpuna baza podataka, imenik, žute stranice ili lokalna web stranica s popisom tvrtki, ograničenim informacijama i nerealnim cijenama – mi smo www.GDJE.hr